New in- Mellandagsrea

Jag har shoppat massor på mellandagsrean,men det kommer i lite uppdelade inlägg så att det inte blir för mycket på en gång.
 

♥ Jag älskar Escadas parfymer som ni nog vet vid det här laget. Affection sålde ut "Cherry in the air"  för halva priset, så jag betalade 220:-/30 ml. Dessutom betalade jag med presentkort så jag fick den gratis. KAP! För den doftar underbart gott och diskret av körsbär. Mums!

♥ Angry birds mascara från Lumene. Närmare bestämt Volume maximazing mascara. Jag har tillräckligt många mascaror, både öppnade och oöppnade. Men jag kunde inte motstå den extrema söta förpackningen och det faktum att den var nedsatt från 109:- till 35(!!):- Denna köpte jag på Åhléns.

♥ Viva La Diva är ett av mina favoritbudgetmärken, och jag har sedan tidigare ett par glittereyeliners därifrån.
Igår fick rosa "Pink" och gröngula "Peridot" följa med hem. Jag har dock inte kunnat sluta tänka på den grönblåa så jag ska tillbaka idag och se om den finns kvar. Dessa kostar ynka 33:-/st.

Pink ser ut som en eyelinervariant av nagellacket Rocky ruby från Isadora. Jag fick förresten tag på det lacket igår så jag ska äntligen lacka naglarna sen.
 

Våren 2014 hos Depend

Depends vårkollektion 2014 innehåller 12 krämlack i ljusa, murriga och starka färger. Ett säkert kort för en vårkollektion,men jag hade gärna sett lite skimmer eller glitter.
Jag gillar kollektionen överlag just för att det är färger som går hem hos många och som funkar vid många olika tillfällen. Kollektionen finns i butik från v3 och kostar 25:-/st

Vilket tycker ni ser finast ut? Jag är lite extra förtjust i 390 och 394. Grönt och rosa är aldrig fel.

388,389,390


391,392,393

394,395,396


397,398,399
 

Höjden av otur

Jag måste dela med mig av min besvikelse och jag vet att ni förstår mig. Speciellt ni lacknördar.
Jag har lackat naglarna typ 2 gånger sedan Augusti. Jag har lixom tappat suget på att lacka naglarna,men jag blir fortfarande lycklig och varm i själen av att titta på lacken jag har.
Jag har suktat efter Isadoras "Rocky ruby" från deras Holograpic sedan jag såg första pressbilderna. Idag skulle jag köpa det. Jag var inne på Affection (skönhetskedja i Värmland) och hade ögonen inställda på lackstället. En mamma med barn står dock där så jag väntar snällt på min tur.
"-Men då väljer jag det här då, Rocky ruby" säger mamman till barnet. OCH HON TOG DET SISTA! Mitt framför mina ögon. Åeh, det lack som skulle få igång mitt lackintresse igen. Det enda lack på flera månader som gett mig lackorgasm. Imorgon är det jag som kollar igenom varenda butik i Karlstad om så krävs!!

Har ni varit med om något liknande? Kom igen nu, dela min sorg ;)