Face of the day- Fredag

Ni hade som önskemål att få se fler Make up of the day och face of the day. När det är varmt ute är jag inte alls sugen på att använda smink och när jag gör det använder jag gärna mina ständiga följeslagare.
Men idag testade jag några nya produkter. Min sambo och hans ena band hade spelning förut,så jag passade på att göra mig lite iordning. Med fokus på basen, som vanligt när det är spelning för jag hatar att behöva oroa mig för hur sminket ser ut.
Här stod jag på olika avstånd från fönstret, därför skiljer sig färgerna väldigt mycket såg jag när jag la in bilderna på datorn. Men jag orkade inte ändra. Jag är dock inte så blek som på mittersta bilden.


Hur sminkar ni er helst på sommaren? :)

Ansikte
Foundation- Mary Kay luminous wear foundation Beige 3
Puder- Rimmel transparent
Rouge- ELF fuchsia fusion
Bronzer/conturing - The body shop Honey bronze bronzing powder*
Highlight- Wet n wild Shimmer palette Rose champagne*

Ögon
Eyeliner- ELF liquid
Mascara- Yves Rocher Sexy plump

Ögonbryn
H&M eyebrow pen Light brown

Läppar
Deborah- Glossissimo 09* <--- Ny favorit

*Nya produkter som kommer i egna inlägg

Vad vill ni läsa om?

Jag känner mig inne i ett bloggflow nu, inte på bloggen men i arkivet. Jag har en himla massa inlägg som väntar på att bli publicerade, saker som väntar på att fotas, inlägg som väntar på att skrivas. Anledningen till att det inte kommer upp på bloggen är för att jag är osäker på om ni kommer tycka det är intressant.
De senaste dagarna har läsarantalet verkligen ökat, men kommentarerna minskat Drastiskt.
På Blå måndag fick jag 1, EN kommentar! Det är helt galet! Detta brukar vara det mest kommenterade inlägget.
Är lacken jag visar upp tråkiga, har ni tröttnat på mitt sätt att skriva, krånglar kommentarsfunktionen?
HJÄLP mig så att jag vet vad jag gör fel. För det ÄR inte kul att lägga ner flera timmar om dagen på bloggen och få absolut ingenting tillbaka. Sad but true!
Jag uppskattar varenda kommentar, om än det bara står "Fint" eller "snyggt". Alla era åsikter betyder mycket för mig.

/Michaela, som hoppas att vi kommer in i blogflowet igen. Tillsammans!

Grön onsdag: Wet n wild- Glow stick

Äntligen onsdag! Och det firar vi såklart med Grön onsdag hos Karin. Idag får ni se ett tredje lack från Wet n Wilds samarbete med Fergie.
Glow stick är ett grönt neonlack med tydlig dragning åt gult, med skimmer som torkar matt, fast inte riktigt så matt som neoner brukar måste jag skriva. Jag minns inte om jag hade två eller tre lager. Formulan var faktiskt väldigt trevlig.

Och jag tror jag vet vad ni tänker! Hur ser detta ut jämfört med China Glaze- I'm with the lifeguard? Det var iallafall det första jag tänkte,och jag har såklart jämfört.
GS drar mer åt gult och är,enligt mig,inte lika "frostigt" som IWTLG. GS har även lite mer skimmer i sig.
På bilderna nedanför har jag IWTLG på Lillfingret. Som ni ser är dom inte dupes,men nära nog.
Längst ner ser ni lacket toppat med Hollywood walk of fame,glitterlacket jag fick hem från samma kollektion. Lacket får dock ett eget inlägg såsmåningom.

Jag föredrar nog faktiskt GS,det är lite mer "in your face". Fast båda är fantastiska och jag gillar den här typen av lack. Vilket föredrar ni?