LCC- Achieve

Här kommer ett lack från LCC. Achieve är ett ljust rosa lack (som är något ljusare i verkligheten än på mina bilder) som är fint, men inte värst tilltalande för mig. Men med över 400 lack i samlingen är "vanliga" färger inget jag sträcker mig efter särskilt ofta. Men det är absolut en färg alla borde ha i sin samling, oavsett nörd eller genomsnittlig konsument. Jag har inget att anmärka på formulan, crelly som är lättapplicerat men kräver ett par tre lager för täckning. Penseln är fantastisk! Priset är ganska högt med tanke på mängden (119:-/8ml) men jag förstår också att priserna måste ligga lite högre för ett nytt märke som håller på att etablerar sig.

Summan är ett lack som är trevligt att lacka med, riktigt bra pensel men ett högt ML-pris. 
 Lacket innehåller lite skimmer, men jag upplever att det drunknar på nageln.
 

Nytt från Ullared

Förra helgen spenderade vi i Ullared. Många tusenlappar gick åt och självklart kom jag hem med skönhetsrelaterade prylar! Detta är dock bara en del av det, då resten ligger i påsen som blev kvar hos svärmor. Säg till om det är något ni vill ha en närmare titt/recension på så fixar jag det direkt!

Isadora- Bananas 20:-
Isadora- Ocean drive 20:-
Isadora Sugar nails- Macaron 50:-
Claudia- Purple glitter 10:-
China Glaze- Stoked to be soaked 20:-
China Glaze- Ruby Pumps 50:-
China Glaze- Dune our thing 20:-
Nivea refining peel of mask 9:-
Wet n wild eye shadow palette - Poster child 40:-
Wet n wild Cover all 25:-
Wet n wild waterproof eyeliner 20:-
Bats extra effective antiperspirant 23:-
Loreal men expert Anti blackhead scrub 65:- (Till sambon och hans pormaskar)
Depend nail polish remover 17:-
Claudia glasfil 25:-
Ecotools eye shadow brush-35:-

 

Viva la diva Brow bar

Brynkit är här för att stanna och jag älskar dom! Jag har hur många som helst, och har några kvar att visa er. Tyvärr gick mitt minneskort där jag fotat när jag använder produkterna sönder och jag har inte hunnit fota nya,men ni får produktbilder iallafall.

Brow bar innehåller allt man kan tänkas behöva, kanske t.o.m lite mer än det man behöver om man inte är inbiten skönhetsnörd. Pincetten fungerar oväntat bra för att vara så liten och jag gillar den faktiskt. Den har bra stuns och gör det enkelt att plocka upp strån. Till de allra allra minsta stråna föredrar jag dock en spetsigare och vassare pincett. Skuggorna är mjuka och enkla att jobba med, helt klart sjukt bra brynskuggor!

Brow bar kostar 139:- (kap!) och finns där Viva la diva säljs.

 
 
 
Plus för sjukt fin förpackning!