Gina tricot- Berry glitter

Ytterligare ett fint lack från GT! Dom har verkligen många fina lack och tycker även att dom gjort ett uppsving senaste tiden. Berry glitter är ett lack med klar bas, med hexagoner i rosa,lila och blå samt mindre glitter i silver. Tycker färgkombon är himla fin! Glittret är lättfångat med borsten så man behöver inte fiska särskilt mycket. Alldeles lagom i formulan och lättlackat! Japp, jag störtgillar. Gör ni? 

Bortglömt paket

Ni vet den där känslan när man får när man får/beställer så mycket paket att man glömmer öppna alla och sedan hittar ett oöppnat paket under en klädhög i garderoben? Jag vet. Lyckorus genom hela kroppen och en känsla av allmänt hög på livet!
Hittade ett litet oöppnat paket från ELF när jag städade förut. Litet men naggande gott. Detta beställde jag i februari, och jag har städat i garderoben ganska många gånger sedan dess, så jag förstår inte hur jag missat det men det har jag!

Tone correcting powder, mascara wands, angled brush och smudge brush.


Mini resekit. Tror jag beställde det här för den snedställda borstens skull. Man kan inte ha för många sneda borstar!
 

Sensinity- 33

Jag älskar mintgrönt. Och jag älskar lack. Mintgröna lack får mitt hjärta att slå volter. Och jag är på ständig jakt efter en ersättare till Isadora- Marzipan. 33 är förvisso inte en ersättare men himla fint ändå! Sensinitys lack ska tydligen vara doftlack, detta är inget jag märkt av med 33. Formulan var lite rinnig men samtidigt tjock så det krävdes 3 lager innan jag var nöjd men då blev det lite för tjockt på nageln för min smak, men färgen är så fin att det faktiskt inte gör mig något.

Det här lacket köpte jag i en butik här i Karlstad som heter Partaj för ynka 19:-
Helt klart värt sina få kronor!

Förresten så är det Grön onsdag idag. Ni kikar väl in hos Karin för fler gröna lack?