Dagens- Everyday look

Här kommer en väldigt simpel look som går riktigt fort att lägga. Jag brukar köra den här ganska ofta. Man ser knappt sminkad ut men känner sig fräschare. Trots att jag använder en väldigt ljus brun skugga så framhäver den mina gröna ögon tack vare att den drar lite åt orange.
Skuggan jag har använt är en av skuggorna i Viva la Diva Nudie palette two, jag glömde fota den dock. Men säg till om ni vill veta vilken det är så fixar jag.
Jag har på mig en ny foundation från Lumene som heter Longwear blur foundation. Den kommer få ett eget inlägg med före- och efterbilder. Men jag kan säga så här: Bästa jag testat!! 
 

Mina favoriter från Real techniques

Real techniques har verkligen slagit stort i Sverige, och övriga världen också för den delen. Jag var ganska sen på bollen, men nu så. Jag har ännu inte provat någon av deras borstar för ögonsmink, utan bara för ansikte. Jag tycker att det var dom borstarna jag behövde bäst just nu.

Blush brush är min absoluta favorit av dessa tre. Så mjuk, perfekt form och ger ett perfekt resultat. Så fina mjuka kanter på rouget att man knappt behöver sudda. Det jag tycker är negativt med denna är att den är ganska dålig på att fånga upp produkten, så ett bra pigmenterat rouge är nästintill ett måste.

Powder brush är en stor och fluffig puderborste,precis som jag vill ha dem. Jag gillar inte den hårdare typen då det känns som att man drar bort all foundation under, utan jag vill ha en fluffig borste som jag kan svepa lätt över huden.

Sculpting brush är blande de nyare borstarna och är till för att skulptera ansiktet, dvs contouring. Jag använder denna med en concealer som är lite mörkare än min egen hudton för att markera kinderna. Det är nästan bara kinderna jag brukar contoura. Den är ganska hård, men ändå mjuk och gör det lätt att få produkten där man vill ha den samt att blenda ut den ordentligt.

Jag gillar dessa tre skarpt. Vilka RT-borstar gillar ni? 

Lite nytt från LCC

Här har bloggen stått tom i en månad. Livet hemma med en snart 1-åring tar sin tid och kraft. Blogglusten har legat på minus men nu känner jag mig redo att sparka liv i bloggyn igen. Börjar med att visa tre produkter från LCC som jag köpte förra veckan när det var kampanj på Kronans. Handlade man LCC för 300:- så fick man mascaran på köpet,så jag passade på. Två av tre produkter har jag inte provat innan, men LCC har inte gjort mig besviken tidigare, och heller inte nu. Dessutom älskar jag förpackningarna!
Har ni testat LCC, vad har ni testat och tyckte ni om det? Eller är ni nyfikna på att testa något?


Mascaran 18 hours har jag inte hårdtestat ännu, men hittills gillar jag den. Det är en stor borste vilket är precis vad jag gillar och bra svärta i färgen. Den har en tendens att bli lite "spindelbenig" men jag gillar stora maffiga fransar. Recension kommer när jag testat den lite mer. Den kostar 159:-

Shampoot Long lasting har jag använt förut och nu var det dags för en ny flaska. Det är väldigt milt, doftar helt galet fantastiskt gott och gör håret lätt och luftigt. Jag störtgillar verkligen det här! 159:-/250 ml
Balance my skin body lotion beskrivs som en doft av pudrigt socker. Jag kan verkligen inte förklara hur den doftar, förutom att den doftar väldigt gott. Den doftar exakt som en parfym från Jean Paul Gaultier jag hade för många år sedan, jag tror den var limited edition men jag minns inte vad den hette. Nåväl, Balance my skin är en lätt lotion som går fort, alltså fort, in i huden och återfuktar bra. Jag tror inte att den hade klarat jobbet under de kallaste vintermånaderna, men nu på vårkanten och till sommaren kommer den vara perfekt känner jag på mig. 165:-/250 ml