Inte på topp

Bloggen är inte precis på topp just nu. Livet kom emellan och dessutom så har jag dragit på mig nån magsjuka. Vet inte om det är bakterier eller något jag har ätit. Får knappt i mig någon mat och har inte mer energi än till att ligga i soffan och glo film. Så tills dess att jag mår bättre kommer bloggen stå tom, men sen ska jag ta tag i den igen. Ny årstid, nya tag!

Ha en fin helg och hoppas ni har det bra ♥

Nyx girls- Dorothy

Äntligen kommer det ett lackinlägg! Jag swatchade en himla massa lack förra veckan men har inte orkat ta tummen ur. Blogglusten är inte på topp just nu.

Dorothy är ett galet vackert lack. Svart och rött är å andra sidan en kombination som aldrig slår fel. Det är verkligen som sex på naglarna. Jag har lagt ett lager Dorothy över två lager svart.
Dorothy har svart jellybas, rött glitter och röda hexagoner. Hur fint som helst! Och det kostade inte alls många dollar på CherryCulture.

Vad säger ni, är svart och rött en kombination för er? 

The body shop- Colour Crush lipstick

Jag är nog bland de sista som visar de här stiften, men jag hämtade ut paketet först igår. Det hade nämligen kommit till min förra adress. Men vad gör det? Nu kikar vi!

Serien Colour crush har nu blivit utökad med läppstift. I hela 24 olika nyanser. De är uppdelade i tre färgfamiljer; Rosa, rött och nude. Det finns en färg för alla. Denna serie kommer ersätta serien Colorglide.
Redhot Raspberry är min förhandstippade favorit. En riktig Michan-färg! Någon ni blir extra nyfiken på?

Säljstart from idag, 23e aug och kostar 165:-/st.Fr vänster:
Golden flirt, Coral kiss, Rush of pink, Redhot raspberry, Crazy sexy Crimson,Red siren.

Bild i solljus