China glaze- Fifth avenue

Åeh,är det inte internet som krånglar så är det kameran. Något vill inte att jag ska blogga. Men HAH,för jag har massa inlägg i arkivet ;) Där fanns bland annat Fifth avenue som jag egentligen inte ens tänkt visa upp. Men alla lack kan inte vara vackra,så jag visar det ändå.

Jag gillar inte det här. Det är något med färgen som jag inte kan sätta fingret på. Det känns som att det är en för smutsig nyans av rosa. Jag vet inte. Men formulan är kanon,precis som med de flesta av CG's cremelack.
Det här hamnar nog i byteslådan faktiskt.

Vad tycker ni om Fifth avenue? Är den något för er?

Inget internet

Vårt internet funkar inte och jag hatar att mobilblogga. Därför har det inte blivit några inlägg senaste dagarna. Dom på Telenor sa att nätet ska vara tillbaka idag så jag hoppas på det.

Hoppas ni får en fin Grön onsdag. Som jag tyvärr inte kan vara med på.

Australian body care

Igår gick jag och hämtade ut ett paket. Jag hade inte en aning om vad det kunde vara så jag blev minst sagt glad när jag såg att det var några produkter från Australian body care som jag hört mycket gott om. Dels därför och dels för att produkterna innehåller hög koncentration av Tea tree olja. Som jag totalälskar!
Det ska bli himla kul att testa och jag hoppas verkligen att ansiktstvätten och ansiktsvattnet kan få ordning på min torra vinterhy. Dock saknar jag en ansiktskräm,men ska mejla och fråga vart man kan köpa det :)
Jag kommer testa ansiktsprodukterna i några veckor för att få en rättvis åsikt. Kroppskrämer märker man dock ganska fort om det funkar eller inte. Recensioner kommer. 

Något ni är extra nyfikna på? Har någon av er testat ABC, vad tyckte ni?

Lite blandat smått och gott.


Spot stick.


I paketet låg även en himla massa prover. Alla tog jag inte med på bild dock. Eftersom jag fick en fullsize body
lotion kommer jag nog att ge bort de flesta. Men proverna på shampoo behåller jag själv då ABC's shampoo är godkänt som "Sista shampoo" enligt Balsammetoden.