Dagens- Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

Här kommer en makeup jag bar idag. Jag ville prova The body shops 4 step smokey eyes palette "Icy plum". Jag gillar den! Färgerna är riktigt fina,men jag hade önskat lite mer pigment. Men överlag en klockren palett.
På läpparna har jag läppstiftet Peachy pink, även det från TBS julkollektion.
På kinderna har jag ett creme rouge från ELF som jag tyvärr inte vet namnet på, och över rouget mitt älskade skimmer "Rose champagne" från Wet n Wild.

 

Recensioner: The body shop body butter Cranberry Joy and Vanilla Bliss

Först och främst vill jag bara uttrycka att jag är lyckligast i världen. Vi var på ultraljud i måndags och allting såg jättebra ut. Lilla Grodan gör kullerbyttor och lever rövare därinne. Vi fick även veta att Grodan är en liten tjej. Alltså känslan av att få veta vad som döljer sig i magen är fantastisk. Nu längtar jag verkligen ihjäl mig till april. Att få träffa vår Saga för första gången ♥

Nåväl, nu till både recension och julklappstips i ett. Nämligen dessa två body butters ur TBS julkollektion.
Cranberry joy och Vanilla bliss. Jag kör en gemensam recension eftersom jag totalälskar båda två och det finns inga (som jag upplever det) markanta skillnader. Jag kan inte välja en favorit helt enkelt.

Doft: Båda doftar verkligen underbart och det är svårt att välja vilken jag gillar mest. Jag är svag för både tranbär och vanilj. Cranberry joy doftar verkligen fantastisk av syrliga tranbär och gör sig himla bra på huden! Vanilla bliss doftar sött men ändå kryddigt av julig vanilj. Toppbetyg på båda!

Konsistens: Cranberry joy är mjukare i konsistensen än Vanilla bliss men båda går in förvånansvärt fort i huden för att vara body butters. Jag upplever att TBS BB Mango gärna lägger sig som en hinna över huden, så är inte fallet för dessa två. Cranberry brukar jag använda dagtid och efter dusch, och Vanilla på kvällen strax innan jag lägger mig. Vanilla bliss har en lite hårdare konsistens som kräver lite mer arbete att applicera, men inga svårigheter inte.

Återfuktningsförmåga: Inget att klaga på här heller! Huden blir mjuk och håller sig återfuktad länge. Jag kan inte klaga på något när det gäller dessa två. Ang Ginger sparkle så är jag inte överens med doften,därför kommer jag nog inte att testa den. Tidigare hade jag gjort det för bloggens skull, men iom graviditeten så har jag blivit extremt doftkänslig och mår grymt illa av vissa dofter. Däribland Ginger sparkle.

Jag kommer absolut köpa på mig ett par burkar av varje och ge bort i julklapp! De flestas hud blir extra torr under vintern och body butters är ofta en uppskattad julklapp. De kostar som vanligt 185:-

Vilket är erat favorit body butter?

 

Yves Rocher-tips!

Jag kommer inte be om ursäkt för dålig bloggning, jag har mina anledningar. Var inte oroliga, lilla Grodan i magen mår bra och sparkar för fullt. Vecka 20 imorgon.

Senaste veckorna har jag varit fylld med energi samtidigt som jag har varit helt tömd på den. Det är olika från dag till dag. Vissa dagar är man nere men måste ge sig ut på ärenden etc. Jag har hittat bästa misten mot ett trött ansikte. Yves Rocher Vitamin face mist Pink Grapefruit. Doftar fantastiskt och gör att man genast känner sig lite piggare och frächare. Det enda jag inte gillar är sprutmunstycket. Jag tycker att det kunde vara lite mer "finsprutigt". Nu upplever jag att det blir några ganska stora droppar. Så den är inte optimal att använda över makeup.
 
Som kompliment till misten, eller kanske misten är komplimentet, använder jag Cooling effect mask Cranberry.
Den ger en härlig kylande känsla och ansiktet känns verkligen mjukt och återfuktat efter jag använt den.
Jag älskar dessutom produkter som doftar tranbär. Underbart!
Båda dessa produkter finns just nu till extrapris på Yves Rocher. 39:-/st ord pris 79:-/st.

Vad använder ni för produkter när ni känner er trötta och glåmiga?

Bilderna tillhör Yves Rocher.