A-England- Holy grail

Hade fått perfekt längd på mina naglar, tillochmed på pekfingret. Jag tänkte swatcha upp Depends höstkollektion,men tänkte gå ut med hunden först så att jag slapp stressa. VAD gör jag om inte bryter pekfingernageln? Så här får ni ett lack ur arkivet.

Holy grail finns om jag inte missminner mig i två helt olika versioner, en guld och en grön (rätta mig om jag har fel).
Jag har länge tyckt att den guldiga är så himla fin i flaskan! Men guld funkar verkligen inte på mig. Men när söta Ann-Sofie på Colour it la ut sitt på Tradera kunde jag inte låta bli att hamna i budkrig. Och ja, jag vann som ni ser.
Som jag misstänkte är det inte alls min färg, men kan inte hjälpa att tycka att det är himla fint. Matchade även lite med Mio ;) Två lager har jag på bilderna och inget topplack.

Vad tycker ni?

 

Det blir bättre

Jag ska ta tag i bloggen igen. Jag lovar! Jag saknar att fota, skriva inlägg och kontakten med er. Men än är jag inte bra. Läkarna vet inte vad det är för skit och när det ena försvinner så kommer något annat. En av sakerna är förmodligen magkatarr, får medicin och det känns lite bättre.

Vaknade upp imorse och möttes av nyheten att Kristian Gidlund har somnat in. Som jag grät.
Man kan älska en person man aldrig träffat. Som han hjälpte mig när min mormor gick bort i cancer. Åh, fina Kristian. Jag hoppas du klättrar i träden med det barn du aldrig fick ♥ Du kommer alltid att leva kvar,men nu är du på en bättre plats.

En annan bitter sak är att jag egentligen just nu skulle befunnit mig i Stockholm på The Body Shops pressvisning. Men jag skulle aldrig klara en så lång bussresa eller så mycket människor just nu. Så jag fick tyvärr ställa in det. Hade verkligen längtat ju!

 
 

Hösten hos Depend

Uppdateringen är så himla dålig,men jag är verkligen inte frisk än. Imorgon ska jag ringa vårdcentralen, för det här är inte normalt. Men igår var faktiskt en ganska bra dag. Paketet från Depend innehållandes höstkollektionen,som skickades för en månad sedan,kom äntligen.
"Mättade dova höstfärger och pudriga pasteller i syren och nougat möter spännande kontraster i korall och petrol som lyser upp höstens naglar" -Depend
Många fina lack, även om jag känner att några av lacken är alldeles för lika varandra.
Vad tycker ni, är det en bra höstkollektion? Jag är mest sugen på de mer färgglada lacken.
Enskilda inlägg och swatches kommer såklart :)

Lacken släpps v 37 (borde alltså finnas i butik nu) och kostar 25:-

 

Glöm inte att ställa frågor i frågestunden HÄR. Jag vet att ni vill, så kom igen nu ;)