Mina lack

Häromveckan organiserade jag om lite i Helmer, och passade på att räkna lacken samtidigt. Mindre än jag trodde faktiskt. Dock ligger jag verkligen i lä när det gäller nagelbloggare, men helt klart över medelsvensson ;)
376 stycken fick jag det till. Men i efterhand insåg jag att jag har vissa lack jag inte räknat med. Helt enkelt för att jag inte hittar dom. Nåväl, jag passade på att ta ett par bilder. Sent på kvällen så det är verkligen inte de bästa,men det kanske kan vara kul för er att se ändå.

Innan jag organiserade stod lacken på bubbelplast,men nu valde jag att ställa dem i lådor. En glossybox och resten är lock och låda från Depends pressutskick. Funkar jättebra. Det får plats 4 stycken i en låda, och det ger lite plats över till annat om man skulle vilja. Efter flytten till lådorna fick även ytterligare en låda i Helmer rensas för att få plats med alla lack. Numera fylls 4 av 6 lådor med lack.

Hur många nagellack har ni? Och hur förvarar ni dem?


Från vänster
Låda 1. Depend-lack och Gellack. Samt smartgels startkit från Orly.
Låda 2. Isadora, Kleancolor, H&M, Nordic cap och lite blandade.
Låda 3. Blandlådan. Ingen ordning alls på märken.
Låda 4. Finlådan som jag kallar den. Här står China Glaze, OPI, Color Club och 2 orly.
Korgarna på vänstersidan är otestade lack, dock fick jag inte med alla korgar på bilden.Ovanpå Helmer förvarar jag remover, baslack,filar etc. I Orly-kartongen står 9 Orly lack. Och i krukan ligger det massa Orly Smartgels. Bakom allting ligger min LED-lampa till alla smart- och gellack.
 

Äntligen!

Som jag skrev häromdagen väntade jag på besked. I tisdags fick jag det äntligen. Med det resultat jag ville ha. Jag blev beviljad planerat kejsarsnitt i april. Nu mår jag så bra och all stress har släppt. Jag kommer inte skriva mer om detta här på BBM, men vill ni läsa mer om varför så kan ni göra det i gravidbloggen <---Länk

Nu ska jag verkligen ta tag i den här bloggen igen för jag har saknat den. Och er ♥

Måndag

Jag gillar inte "försvarsinlägg" varför jag inte bloggat, men känner att jag vill ge er ett nu ändå. Anledningen är att jag väntar på besked. Ett besked som kommer vara ganska avgörande för mitt mående kommande veckorna/månaderna. Nej, jag är inte sjuk. Det är inget sådant besked. Jag spenderar för mycket tid på att älta om beskedet kommer bli negativt eller positivt. Jag borde blogga för att inte tänka på det, men jag kan inte tvinga mig att blogga om något som jag egentligen struntar i just nu. Det är inte kul för varken er eller mig.
Och jag vet att jag säger A men inte B,men nu vet ni iallafall varför det inte kommer upp några inlägg just nu. Imorgon har jag ett möte, och förhoppningsvis får jag beskedet då och inte behöver vänta några veckor till. När jag fått, om jag får, positivt besked så kan jag berätta för er vad det är. Men inte just nu ♥

Håll tummarna för mig så hörs vi snart igen. Jag lovar!

Livar upp ett dystert inlägg med en bild på dagens mage. v33 är vi i redan! Helt sjukt vad fort tiden går!!