Apolosophy bronzing powder

Förra veckan fick jag hem några produkter från Apotek Hjärtats egen make up serie Apolosophy. Bla det här bronzing powdret som jag dök på direkt. Det är egentligen lite för mörkt för mig just den här årstiden (02 Dark bronze) men jag gillar det såpass mycket att jag använder det ändå. Tar lite mindre och suddar lite mer bara.
Pudret är lättapplicerat och blir jämt och fint på huden. Dessutom är hållbarheten kanon! Det har klarat både snöblandat regn och powernaps. Eftersom jag, av förståeliga skäl, är ganska trött numera brukar jag oftast somna en liten stund på dagen. Men när jag vaknar ligger pudret lika perfekt som innan!

Rekommenderar verkligen det här till er som letar efter ett riktigt bra bronzing powder!
Det finns att köpa på Apotek hjärtat och just nu är det 25% rabatt på alla Apolosophy-produkter!

Har ni testat något från Apolosophy? Någon speciell produkt ni vill tipsa om som jag inte borde missa?
 -Produkten är skickad till mig i pressyfte. Detta har inte på något sätt påverkat mitt omdöme om produkten-
Läs min policy om pressprodukter HÄR.

Roligast vs tråkigast att läsa

Skönhetsvärlden är stor och det finns mycket att blogga om. Vissa saker är roligare att läsa än andra.
Här kommer en liten lista på vad jag uppskattar mest och minst i en skönhetsblogg. Kan inte ni göra samma sak? Antingen i en kommentar eller i er egen blogg, och skriva det i en kommentar så lägger jag upp länken i det här inlägget? :) Det blir bra feedback både för er och mig ♥


Det jag tycker är roligast att läsa om

-Nya produkter. Behöver absolut inte vara nya på marknaden, men nytt in i er samling.
-Favoriter. Det är jättekul att veta vad andra skönhetsbloggare har för favoriter.
-Förvaring och smink/nagellackssamlingar. Hordern i mig fnissar av lycka!
-Tips. Antingen praktiska eller tips om produkter, butiker etc.

Det jag tycker är tråkigast att läsa om

-Glossybox. Jag scrollar vidare direkt. Jag tycker att innehållet blivit så tråkigt, och att läsa 20 likadana inlägg på rad gör ingen glad.
-Spaltmeter med pressbilder. Nya kollektionssläpp i all ära, men fota produkterna själva istället för att lägga upp en halvmeter inlägg med pressbilder. Jag kollar hellre på dåliga egentagna bilder på kollektionerna (för de bloggare som får hem dessa kollektioner alltså) än bilderna som bifogas i pressreleasen.

 

Depend- 399

Jag är så extremt missnöjd med mina naglar. De har fått en väldigt konstig form på senaste tiden. De välver sig inte utan växer som en trekant typ. Oerhört fult och gör mig väldigt opepp på att lacka dom. Men här får ni iallafall en skymt av 399 från Depends vårkollektion.
Finns inte så mycket att skriva, en blek kall rosa nyans som inte är särskilt unik. Men jag tycker det är himla fint ändå. Rosa tilltalar mig! På bilderna har jag två lager och formulan är dom Depend är mest, riktigt bra och lättlackad.


PS. Som ni kanske ser har jag försökt få lite mer ordning på kategorierna. Lite mindre blandat och mer indelat. Tex en för hudvård, en för hårvård etc. Även lacken blir numera indelade i färgkategori. Men kategorin "Naglar" finns kvar där ni kan se alla färger samlade.

PS2. Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera om graviditeten här på BBM en gång i veckan. Som ni kanske märkt så blev det inte så utan allt om graviditeten och grodan hamnar på gravidbloggen http://michaelanorlin.blogg.se