Nivea In shower body lotion

En body lotion som man använder i duschen, som man dessutom sköljer av? Jag ska inte sticka under stolen med att jag var väldigt skeptiskt till konceptet. Men tji fick jag! In shower body lotion är det enda jag "smörjt" in mig med i flera veckor och jag är helsåld. Inte nog med att båda två jag fick hem (Honung och Cocoa butter) doftar faaantastiskt, de gör huden riktigt mjuk och återfuktar himla bra! Effekten ska hålla i sig i 24 timmar och det tycker jag verkligen att den gör.

Gör så här: Tvätta kroppen som vanligt, smörj in med In shower, skölj av och klart! Produkten lämnar en liten hinna efter sig, men denna kladdar inte av sig på textilier och försvinner efter ett tag. Ni anar inte hur mycket den här har räddat mina mornar. Perfekt för småbarnsföräldrar!

Har ni testat In shower body lotion? Såg att den var med i senaste Glossybox.  Vad tyckte ni?

 

Flytt

GISSA VILKA SOM FLYTTAR TILL HUS I SLUTET AV SEPTEMBER!!? Och det allra bästa är att jag kommer få ett helt rum enbart för mitt smink. Ett helt rum att inreda med smink. Jag har så många visioner i huvudet! Och jag kommer få inreda Sagas rum! OCH jag får ett helt rum enbart till ormarna. Mina ormar kommer få ett eget rum. Stolt mamma!

Uppdateringen här är verkligen under all kritik! Men Saga blir större och större och hon är faktiskt riktigt rolig att umgås med nu, så det är henne jag prioriterar. När hon sover gosar jag med sambon och vovven. Förresten, Saga fyllde 3 månader igår. HUR fort får tiden gå egentligen?

Jag håller på att planerar inlägg och ska ta en heldag och bara skriva,fota och publicera!
På tal om flytt. Jag har även planer på att flytta bloggen, är trött på blogg.se. Vet inte riktigt när flytten sker men det kommer iallafall bli egen domän på webbhotell.

 
Hoppas ni har det fantastiskt i sommarvärmen och inte bryr er så mycket att uppdateringen här är låg! <3

Snabba sminkskolan: Primers

Det finns en uppsjö av olika primers på marknaden. Och alla med samma grundsyfte: Att få din make up att hålla längre. Primers finns i alla prisklasser men jag anser att det inte är priset som avgör om en primer är bra eller inte. Välj det du tycker passar din hud/ögon och plånbok mest.

Faceprimer är till för att få din bas att hålla längre, men även att jämna ut huden och förminska porer för att få ett bättre slutresultat. Det finns både färgade och ofärgade, vad man väljer är en smaksak. Det är dock viktigt att välja en primer som passar din hudtyp för allra bästa resultat.

Eyeprimer är en primer man lägger på ögonlocket innan man applicerar ögonskugga för att förhindra att skuggan "creasar" sig, dvs lägger sig i veck. En ögonprimer får även pigmentet i skuggan att bli mer framträdande och skuggan blir snyggare. Men även lättare att jobba med och lättare att få helt mättad på locket. Primer för ögonen finns i hur många varianter som helst nästan. Hudfärgade, ofärgade, skimriga, guldiga, i hylsa, i tub, i burk, ja ni förstår.
Har man oljiga ögonlock är det bra att använda primer, helst en ganska torr och utan olja.
Det är också viktigt att inte ta för mycket eller för lite primer, men man märker ganska fort om så är fallet.
Som primer kan man även använda kajalpennor eller andra kletiga pennor tex Nyx jumbo eyepencils. Det är då viktigt att mätta skuggan ordentligt, så att skuggan "låser" fast primern. Precis som ett puder gör med foundation.

Vad använder jag för primers?
Till ansiktet använder jag Isadoras Under cover face primer. En primer med silikonkänsla som jämnar ut huden fint och är riktigt dryg.
Den är kanske inte hållbarast i världen, men jag gillar verkligen känslan den ger på huden och applicering av foundation blir så mycket bättre och lättare.

Till ögonen har jag provat hur många som helst, men hittat tre stycken i olika prisklasser som jag tycker är bäst.
Too faced Shadow insurance är tillsammans med Urban Decay primer potion den kändaste primern runt om i världen. Den är dyr, men den gör sitt jobb alldeles galant och jag älskar den!
Wet n Wild's version Take on the day ligger i mittenpris av dessa tre. Den kostar ca 80:- och är helt klart min favorit.
Den intensifierar pigmenten i skuggan och håller i stort sett så länge jag vill.
ELF's är billigast med sina drygt 11 kr men gör ett alldeles utmärkt jobb det låga priset till trots.
Det finns en primer för alla, det gäller bara att hitta den man gillar mest!