Sminkrum del 1

Tänkte att jag skulle uppdatera er efter vägen med hur det går i mitt sminkrum. Hittills är allt färdigmålat och jag har fått upp tio tavellister. Detta räcker dock inte långt alls, så fler ska upp.
Jag älskar verkligen att mitt största intresse får ett helt eget rum. Himlen! Mina ormar får även dom ett helt eget rum. Saga också! Allt kommer nog inte så exakt som det står nu, kommer nog flytta runt lite ju mer jag packar upp.

Vad tycker ni? Ser det bra ut än så länge?Här ser man dock inte alla lister till vänster i bild, de stora paletterna står till vänster ur bild. Till höger har jag ställt paletter med fler än 4 skuggor. Dessa står omlott annars hade jag behövt en kilometer tavellister! Allt mitt smink kommer inte få vara på väggarna, det jag har udda eller rent ut av fula kommer få ligga gömt i förvaring som kommer stå på golvet.


På nagellacksväggen står än så länge China Glaze och Isadora. Jag ville ha CG's silverkorkade flaskor på samma hylla,men det blev så tomt så jag fyllde på med Depends Metallic- och Roughsweet kollektioner. Helt klart mina favoriter! Så snygga! Isadoralacken står två och två, så det är dubbelt så många än man ser på bilden.


Lite läppstift! Här kommer det fyllas på allt eftersom.

Här ser ni en översikt på nagellacksväggen. Tanken är att det ska vara sju lister till. Så totalt elva stycken från taket och ner. Alla mina lack kommer dock inte få plats där, så många udda kommer förvaras någon annanstans.
 

Kommentarer :

#1: Nageldraken

Wow, vad lyxigt att ha så mycket plats till förvaring! Mina nagellack är ihopknölade i ett skrivbord och det börjar helt klart bli proppfullt...

skriven
#2: Ann-Sofie/Colour it

Sååå coolt. Jag har min smink/lackhörna inne på kontoret. Men det funkar. Men det där är ännu lyxigare, som du har det. ;-)

skriven
#3: Lackert

Super bra ju, ser lyxigt ut

skriven
#4: Dess/Drömteori

Har mina nagellack likadant upphängda :)

Svar: Det är ju så fint :D Ser så fint och mumsigt ut. Som en godisaffär :D
Beauty by M- Michaela Norlin

skriven
#5: Helena

Jag önskar att jag kunde ha det så där, men det får bli när alla mina små barn flyttat ut :)

skriven

Kommentera inlägget här :