Sminkrum del 2

Nu är det så gott som klart! Det är lite småsaker som ska fixas så som förvaringskorgar, fler hyllor etc. Jag ska hålla texten kort för det blir bildbomb. Kunde inte välja vilka jag ville ha med och inte. Hittills är jag nöjd,men det kommer bli bättre när allt är helt klart. Vilket det nog aldrig kommer bli med tanke på att min samling växer i rasande fart. Pinsamt nog så är detta inte alls. Mycket ligger nedtryckt i en byrå jag har på förrådet. Det som inte förtjänar att synas lixom,haha. Nu kör vi bilder!!<

Vad tycker ni om mitt sminkrum?


Här står jag i dörröppningen och fotar.
Blöjkartongen under bordet innehåller några tusen tops och bomullsrondeller samt ansiktsservetter. Glömde ta bort lådan innan jag fotade, den ska dock bytas ut mot en... icke blöjkartong.

Detta är till höger om dörren. Här förvaras nagellacken tillfälligt. De ska så småningom också upp på väggen. Ser ni mitt diplomatiska försök att till höger ställa alla lacken fint? Jag tröttnade, vilket syns till vänster. I översta facket till vänster är det nagellackremover, bas- och topplack, filar, nagelsaxar etc. I den högra är det några gellack och en massa Depend. På hyllan har jag ett dött bonsaiträd anno 2008 som innehåller två påfågelfjädrar (den ena är dock från en albino så den är vit och syns inte mot väggen) en flamingofjäder och en strutsfjäder.
Smyckesskrin och min högt älskade Kent-box. Den ljusgröna lådan innehåller ORLY-lack. Min hemmagjorda vas. Bilden på mig och mormor som togs när jag var ~10 har en given plats där jag ser den varje dag. Samt en ram med ett morrhår från min hund Bamsen som dog för ett par år sedan.

Dörröppningen till vänster i bild är en liten dörr till mitt förråd. Där har jag byråer med skönhetsprylar, miljoner kartonger med blandat bös samt klädstänger till kläder.Blandat smått och gott. Från höger. Mascaror, läppgunk, foundation/puder/rouge samt eyeliners,alkohollösningar och en ögonbrynsskuggedosa. Som inte alls ska ligga där inser jag nu.

MUMS!

MUMS #2!
Borstar och pennor på bordet/fönsterbrädan. Kroppsoljor och skimmerprodukter på ena tavelhyllan. Fast bara några utvalda. Jag vill inte slösa plats!

MUMS #3!

En fin vas med plastblommor i.
Som ni ser så fattas det en hylla till höger. Vi råkade ta i lite för hårt med skruvmaskinen när vi skruvade i hyllan så den sprack, haha.

Kommentarer :

#1: Ann-Sofie/Colour it

Vilket härligt sminkrum!! :-)

Svar: Tack så mycket! Det är underbart ;)
Beauty by M- Michaela Norlin

skriven
#2: Sofies skönhetsblogg

Ser jättefint ut!! :D

Svar: Tack! :D Men kommer bli hundra gånger bättre när det är helt klart :)
Beauty by M- Michaela Norlin

skriven
#3: Lackert

Lyxigt med ett helt rum :) Ser ut att vara bra ljus där med

Svar: Det är väldigt lyxigt faktiskt! Skönt att ha allt på samma ställe och slippa leta :) Jag har ljusat upp bilderna ganska mycket, men det är ett väldigt bra ljus iallafall eftersom fönstret sitter i mitten av rummet lixom :)
Beauty by M- Michaela Norlin

skriven
#4: Dess/Drömteori

Ser tjusigt ut! Men når du paletterna högst upp på hyllan? :O

Svar: Tack :) Jag når dom om jag sträcker upp armen nästan helt, det behövs ingen pall eller så iallafall. Såg på bilderna nu att de ser ut som att hyllan sitter högre än den faktiskt gör :) De paletter jag använder ofta ligger i badrumsskåpet ;)
Beauty by M- Michaela Norlin

skriven
#5: naturligtvisnaturligt.blogg.se

Jag vill ha ditt sminkrum! Så roligt med ett helt rum bara för sminket :)

skriven
#6: Helena

Ljust och fräscht!

skriven

Kommentera inlägget här :