Ny doft! Police The sinner

Police släpper en ny doft vid namn The sinner. Först och främst: Flaskan! Alltså HUR fin är den inte!? Jag tycker den är så snygg. Och sedan kommer vi till doften. Jag har alltid varit väldigt fäst vid lätta fruktiga dofter, tex Escada och liknande. Fruktigt och sött. På senare tid har jag börjat dra mig mer mot lite tyngre som mysk och jasmin (har på senare tid använd både Indian nights jasmin från TBS och Christina aguileras första doft). The sinner är precis i min nyfunna smak, lite tyngre fast ändå lättburen. Vid direkt applicering var den lite för stark och tung, men efter ett par timmar när man känt alla noter blev jag överförtjust. Doften är en EdT (Eau de Toilette) men jag upplever att den håller ovanligt länge. Jag applicerar på halsen, bakom öronen och lite på handlederna.

Toppnoter: Svartvinbär, äpple, anis
Hjärtnoter: Apelsinblom, jasmin, cyclamen
Basnoter: Vanilj, cederträ, patchouli, heliotrop, mysk, tonkabönor

Många av dessa har jag aldrig hört talas om, men de utgör en alldeles perfekt kombination!

The sinner finns i 30 ml (279:-) och 50 ml (349:-) samt i body lotion 200 ml (169:-)

Flaskan ♥


 

Kommentarer :

#1: Magda/ComaHeart

Tyckte denna luktade pyton och alldeles för starkt (om man får uttrycka sig så) :( Gjorde tabben att testa den när jag satt i bilen, så nu stinker hela bilen........... Haha.

Svar: Man får uttrycka sig precis hur man vill ;) Den passade mig i smaken men alla gillar inte samma och tur är väl det! Trist med bilen dock, hoppas det försvinner fort :)
Beauty by M- Michaela Norlin

skriven
#2: Ann-Sofie/Colour it

Jag har inte testat denna, men älskar flaskan! Kul och annorlunda. ;-)

skriven
#3: Ellet

Om man gillar den lila dödskallen, vad tror du om denna? Har Lady Gaga’s svarta som dödsfavvo, men ibland så.. ser man en förpackning och hoppas att den skulle passa in luktmässigt i ens sminkförvaring!

Svar: Den lila är lättare och ljusare, lite mer fruktig/syrlig. The Sinner mer mörk och kryddig, fast inte jättemörk eller stark. Haha alltså jag är så dålig på att förklara dofter. Jag gillar verkligen båda, men har på senare tid utvecklat ett tycke för lite tyngre dofter också :)
Beauty by M- Michaela Norlin

skriven
#4: Lackert

Har svårt för dofter så innehållet är säkert inget för mej men flaskan däremot, så cool och snygg. Använder inte så mycket parfymer men finns så många häftiga flaskor

skriven

Kommentera inlägget här :