Depend Garden dreams

Åh vad jag älskar den här kollektionen! Färgerna och finishen är så fina och känns verkligen våriga. Formulan är lite tjock, men jag tycker ändå den var helt okej att lacka med. Och jag älskar verkligen designen på flaskorna. Så söta!

Här kommer några snabba swatches som jag inte är särskilt nöjd med, men med en tiomånaders räcker inte tiden alltid till att måla perfekt. Eller ta hand som sina naglar heller för den delen. Herregyd hur dom ser ut!!

Vad tycker ni om Garden dreams? Kollektionen finns i butik nu och kostar 25kr :)


Från vänster 4052 Daisy petals, 4053 Sunshine kisses, 4054 Blooming roses, 4055Backyard poenies

4056 Butterfly dreams, 4057 Lovely wildflowers, 4058 Sweet blooms, 4059 Morning sky

4060 Spring romance, 4061 Garden tea party, 4062 Apple pie, 4063 Secret garden
Och såklart kom jag åt fingret strax innan jag skulle fota ;)
 

The body shop lanserar Fuji green tea

Så här nipprig som jag blir av Fuji green tea har jag inte blivit av någon av The body shops kollektioner sedan Blueberry. Herregud så gott den doftar!! Serien innehåller handplockat grönt te för att bevara antioxidanterna. Grönt te har i över 400 år haft ett högt anseende på grund av sina hälsosamma egenskaper. Japanska kvinnor har länge använt grönt te i sin skönhetsvård och grönt te anses fuktighetsbevarande och porsammandragande. Serien släpps den 24e Mars och kommer bli en permanent del av sortimentet (Hallelujah!!).

Ska ni kika in serien när den släpps?

Nu spanar vi på några av produkterna tycker jag.

Från vänster har vi body butter, body scrub, eau de cologne, bath salt samt Bath infuser.
Badsaltet lägger man i bath infuser och doppar i badet, som en tesil!
Jag har bara hunnit testa Eau de colognen. Den är fantastisk. Den doftar SÅ friskt, fräscht och krispigt.
Toppnoter som grönt te, bergamott, citron och mandarin. Med ett hjärta av kamelia, jasmin och viol. Det är en perfekt dagdoft som piggar upp vilket humör som helst.


Som ni vet så är jag svag, åh så svag, för kroppsskrubbar. Jag har inte hunnit testa den än,men var så säkra på att det kommer en recension snart.


Här ser ni badsaltet. Underbart! Jag har tyvärr inget badkar längre, men jag kommer använda denna i fotbad. Och så kommer jag säkerligen ta med mig burken och våldgästa någon med badkar!

Här nedan ser ni priser samt resterande produkter i serien. Jag ska kolla in både body lotion och body sorbeten. Förmodligen duschtvålen också. Det är tur att jag fyller år snart!
 
1. Fuji Green Tea™ Bath Infuser 60 kr
2. Fuji Green Tea™ Bath Tea 300g 225 kr
3. Fuji Green Tea™ Body Scrub 200ml 225 kr
4. Fuji Green Tea™ Exfoliating Soap 100g 60 kr
5. Fuji Green Tea™ Body Wash 250ml 85 kr
6. Fuji Green Tea™ Body Butter 200ml 185 kr
7. Fuji Green Tea™ Body Lotion 250ml 155 kr
8. Fuji Green Tea™ Body Sorbet 200ml 165 kr
9. Fuji Green Tea™ Eau de Cologne 100ml 195 kr

6 tomma

Här kommer en snabbrecension på sex produkter jag använt upp senaste tiden. Vi kan kalla det en The body shop special. På vintern är jag (som alla andra) extra torr, och då går det åt extra mycket duschprylar. För mig iallafall. Och TBS är de bästa ♥

Vad använder ni för produkter extra mycket under vintern?


The body shop Wild Argan oil body scrub. Hello lover! Fantastisk skrubb som river ordentligt och doftar amazing!

The body shop Blueberry body butter. Mitt alltime favorit body butter. Perfekt nu på vintern. Jag har verkligen slitit min burk med hälsan, men nu är den slut. Som tur är har jag en i reserv!  HÄR kan ni läsa hela recensionen.

The body shop Chocomania body scrub. Nej. Bara nej. Doften är fantastisk (som kladdkakesmet) men skrubbet gör verkligen ingenting för min del. Dessutom lämnar den en oljig hinna efter sig. Denna miniburk var med i TBS ultimate julkalender, och jag är nu i efterhand glad att jag inte köpte den i fullsize när den fanns.

The body shop Shea body scrub. Här har vi en skrubb som jag gillar ännu mindre än Chocomania. Jag går inte alls ihop med TBS sockerskrubbar. Den här skrubbar väldigt dåligt, doftar SÅ starkt av (enligt mig) herrparfym och lämnar efter sig en oljig hinna som inte alls uppskattas.

The body shop Blue berry shower gel. Doftar lika fantastiskt som övriga serien, rengör bra utan att torka ut då den är tvålfri. Löddrar bra om man använder en fluffig duschboll.

Yves Rocher Red berries hand cream. Åh, bara åh. Doftar underbart av röda bär och gör händerna så himla mjuka och lena. Läppbalsamet från samma LE-serie är det bästa jag provat! Men det får ni läsa om när jag använt upp det.