Fukta penseln för att få en snyggare skimrig ögonskugga

Primer i all ära, och det tycker jag alltid att man ska ha, men de jag har testat hjälper oftast inte till att få den där metalliska känslan man ibland vill ha. Det är lätt att göra! Ta en facemist eller häll över vatten i en tom pumpflaska. Jag kör på vatten. Spraya lite på en sminkpensel, ta lagom mycket. Penseln ska inte vara blöt men heller inte för torr. Plocka sedan upp ögonskugga som vanligt och applicera på ögonlocket. Vattnet aktiverar pigmenten i skuggor som kanske annars är ganska skira. Det funkar även på matta skuggor men jag tycker det blir bäst med skimriga.Utan och med fuktad pensel
 
H&M- Rooftop party

Ett lack med klar bas, rosa småglitter,rosa och silvriga hexagonglitter. Ett fint lack om än inte så särskilt unikt. Men helt klart värt sina 10 kronor som jag betalade för det. Jag har lagt ett lager över H&M- Manhunter och toppat med ett lager China glaze Matte magic för en matt finish, förutom på ringfingret. Jag tycker att glitterlack med klar bas gör sig himla bra som matt!
Appliceringen är dock under all kritik då jag målade i mörkret medans jag såg på film och min lilla avkomma sov. Man får multitaska nu för tiden!

 
 

Vad vill ni läsa om på BBM?

Nu måste ni hjälpa mig! Jag har äntligen fått tillbaka bloggsuget, men inspirationen tryter och när alla hundratals bilder försvann blev det ännu värre. Besökarantalet fortsätter öka dock, men kommentarerna har minskat drastiskt. Och det förstår jag till viss del eftersom jag varit ganska frånvarande sen jag fick Saga, men det är inte så konstigt va? Jag saknar era synpunkter och åsikter.
Det här är er blogg också, och nu har ni chansen att vara med och tycka till och påverka vad ni skulle vilja läsa om här på Beauty by M. Några ämnen generellt eller mer specifika inlägg? Hjälp mig nu så ser vi tillsammans till att det blir en riktigt bra bloggsommar- 14!