Den fria viljan var vår tonårsdröm

Här kommer en makeup. Jag är inte så nöjd med den, men tänkte att det kanske är bättre än inget alls.
Det var ganska dåligt ljus och missbedömde även vilken typ av primer jag borde haft. Testade min nya 150-palett från ELF. Många riktigt vackra skuggor men lite bättre pigment hade inte skadat.
Nåväl. Gult,grönt och blått är melodin här. Dock sminkade jag bara det ena ögat för mitt vänstra ville inte sluta rinna.
Jag ska även investera i nya makeupborstar,men det får nog vänta tills efter jul. Jag har en hel del annat att prioritera först, om man säger så ;)

 

The body shop Christmas '13

The Body shop har verkligen varit produktiva med nya produkter under hösten. Och äntligen är julkollektionen här. Som jag längtat! Jag hade tyvärr inte möjlighet att gå på bloggvisningen för julkollektionen. Jag grät blod över det men ibland så krockar det med livet. Här får ni en snabbkoll på vad kollektionen innehåller.
Jag ska direkt hugga in på produkterna, testa och fota och ha kul.
Jag ber dock om ursäkt för "kartongbilderna". Jag har jättebråttom och borde inte sitta här nu. Men har lovat att ta tag i bloggen igen!

Något ni är extra nyfikna på och vill se först? Jag vet nämligen inte vilken ände jag borde börja i.

Ögonskuggspaletter, body butter, skimmer i massor, duschtvål och läppstift är några av produkterna som huserar i julens kollektion.
Vinterns dofter är (samma som förra årets) Cranberry joy, Vanilla bliss och Ginger sparkle. Min favorit är Cranberry joy. Jag har alltid varit svag för syrliga dofter som är söta på samma gång.


Min sambo älskar när jag får pressutskick och bokstavligt talat dök på Ginger sparkle-duschtvålen längst till höger i bild. "-Kan jag få den hääär?" Såklart fick han det!


Kabukiborsten som är gjort av syntetisk cruelty free hår är den mjukaste jag någonsin känt tror jag. Helt fantastisk!4-step paletterna har funnits i sortimentet ett tag,men dessa två kombinationer är nya för iår.
 

Honeymania body scrub and Honeymania lip balm

Två av produkterna i The body shops Honeymania-serie är den här kroppsskrubben och läppbalsamet. De två produkter i serien jag gillar minst.

Honeymania body scrub är en saltbaserad kroppsskrubb med vildhonung,bivax och shiasmör. Den beskrivs som effektiv och mjukgörande i upp till 24 timmar.
Den här skrubben är alldeles för snäll för min smak. Jag upplever inte att den klarar av att skrubba bort alla döda hudceller. Däremot återfuktar den riktigt bra och kroppen känns mjukare. Den doftar gott och har en trevlig konsistens, men jag önskar att skrubben var lite rivigare för ultimat resultat.

Honeymania lip balm innehåller vildhonung och ska mjuka upp läpparna och återfukta i upp till 24 timmar.
Den innehåller inte mineralolja men jag upplever ändå att den enbart lägger sig som en hinna på läpparna utan att gå in i huden. Trots nyskrubbade läppar. Formulan är för vaxig för min del.
Jag får tyvärr ingen effekt alls av detta. Tillskillnad från deras Dragon fruit lip butter som är min ständiga följeslagare. Jag vet däremot många som uppskattar detta lip balm, så det är väldigt individuellt.

Har ni provat någon av dessa produkter, skiljer sig er åsikt från min?

Skrubben kostar 200:-/200 ml.

Lip balmet kostar 60:-/10 ml