Länkkärlek i bloggvärlden

Bloggvärlden kan vara en kall plats, men jag vill sprida lite värme och uppskattning!
Vissa inlägg fastnar man för mer än andra, så vi kör lite länkkärlek så här på lördagen! ♥

Pamsan har skaffat sina första Smitten polish-lack och jag är inte ett dugg sugen på något av dom ;)
Honi har hittat perfekt sminkförvaring i akryl på Jysk! Fast när ni ändå kikar kan ni kolla in hennes Förvaringskategori. Min inre hoarder blir varm i själen av all sminkförvaring!
Sofie visar upp en underbar palett från TheBalm. Ha-begär? Absolut!
Sminkhörnan är tillbaka och hon ger sitt uttalande om Make up forevers HD-foundation.

Gillar ni den här typen av inlägg? Vill ni ha det regelbundet, kanske olika teman såsom naglar ena veckan, hauls andra veckan etc. Let me know!

Depend Metallic

Den här veckan släppte Depend sin Metallic-kollektion och jag tänkte att vi skulle ta en titt på hela. Mina swatches är inte de bästa pga babynaglar, lite tidsbrist och årets absolut sämsta dag att fota lack på. Men vi gör det bästa av situationen. Förresten, vet ni varför mina naglar räfflar sig? Se ringfingret på vissa av bilderna.

Vilket är er favorit? Jag älskar 4047 Two beat turquoise och 4049 Deep pink decibel!

Här finns en färg för alla. Och inte nog med att alla färger ser underbara ut bredvid varandra så är jag dödsförälskad i flaskorna! De här kommer få stå framme när sminkrummet är klart.

 4040 Sonic silver

4041 Pink pulse

4042 Line out lilac
 
4043 Slapping steel
 
4044 Rock n' gold
 
4045 Back-beat bronze
 
4046 Green groupie
 
4047 Two beat turquoise

4048 Blue chorus
 
4049 Deep pink decibel

4050 Berry jammin'
 
4051 Rock beat rose
 
 NEJ

Alltså nej. Bara nej! Jag min jävla nöt skulle fixa en pytteliten och enkel sak i kodmallen,trycker ctrl+C för att kopiera,men tydligen gjorde jag inte det. Gick tillbaka till översikt och inte fan hade det sparats. Så min design försvann minsann. Fick köpa en med bloggpoäng tills jag hittar min externa hårddisk som är nedpackad någonstans, jag har alla koder på den nämligen. Men å andra sidan så behövdes designen bytas ut. Men jag vill gärna inte ha en blogg.se design och jag kan inte göra egna. Nåväl, hoppas ni stannar ändå!