Touch of gold med Yves rocher

Hösten är här på riktigt och Yves Rocher har valt ut 5 produkter för att sätta en liten extra guldkant på den kalla och grå vardagen.

Har ni testat några av dessa produkter? Eller är det någon ni skulle vilja testa?

Volume elexir mascara har en stor borste (vilket jag föredrar) med både korta och långa strån för en fantastisk volym och längd.

Quad eyeshadow- Brun incandescent
En fantastisk palet i bruna hösttoner som är mjuka och lätta att jobba med. Denna har jag använt väldigt flitigt till vardagsmakeuper senaste tiden. 4 skuggor som går att variera som både dag-och kvällsmakeup. Och jag tycker att förpackningen är himla läcker!Grande rouge lipstick- Rouge vif
Ett mjukt, krämigt och lätt läppstift med hög täckning och en perfekt röd nyans. Den drar inte mot orange eller rosa, den är helt enkelt röd. Vilket gör det till en nyans som passar alla. Stiftet täcker riktigt bra, håller länge och märks knappt på läpparna!


Concealer - Radiant Youth Corrector Pen
En concealer med ljusreflekterande partiklar för att ljusa upp mörka partier, jämna ut huden och dölja ålderstecken. Jag som vanligtvis inte använder concealer har kommit att älska denna då den är väldigt lätt,men samtidigt täcker bra och ljusar upp på ett naturligt sätt. Den här får fullpott av mig!Beautifying Dry Oil
Den här störtgillar jag! En torrolja som snabbt, alltså riktigt snabbt,går in i huden och lämnar den återfuktad och ungefär hur mjuk som helst. Den doftar fantastiskt! Torrolja är något jag ofta använder, och den här kommer jag absolut vilja köpa i framtiden också!