Instablogg: Depend Garden dreams

Hittar inte laddaren till min kamera just nu, så ni får en snabbild från Instagram på Depends nya kollektion Garden dreams. Samtliga lack har en matt skimrande finish. Ska bli spännande att testa hur de beter sig på nageln :D Riktigt härliga färger iallafall! Bättre bilder och swatches kommer så fort jag hittat laddaren.

Vad tycker ni?

 


Concealerpalette

Jag använder jättesällan concealer på mig själv, men kunde inte låta bli den här 15-paletten när jag surfade runt på Ebay. För 35 spänn och fri frakt blev den min. Tänkte att det kan vara bra att ha alternativ när man sminkar andra. Samt att ha som contouring :) Japp, jag är nöjd!

 

Lee Stafford Mini poker straight

Jag har länge älskat Poker straight-serien från Lee Stafford,speciellt värmeskyddet och DeHumidifier. Hittade detta set med miniprodukter med shampoo,balsam, DeHumidifier samt torrshampoo på Eleven's rea. För 64kr!! Jag vet i och för sig inte vad det kostar i normala fall, men jag klickade hem det direkt. Tillsammans med några läppglans och en parfym.
Jag har använt dessa produkter tidigare och störtälskar dom fortfarande. Men det allra bästa är nog doften. Ååh doften ♥

Är ni ett fan av Lee Stafford's produkter? Varför/varför inte?