Bangerhead- Fresh me up dry shampoo

Förlåt! Jag har verkligen inte haft tid över till bloggen, och har det egentligen inte nu heller men har lite arkivinlägg som behöver publiceras innan dom drunkar i alla nya inlägg jag försöker fixa. Jag har dock lite svårt att fokusera på saker överlag, det blir nog så när man vet att ens lilla groda kommer om ca 20 dagar. Hoppas ni har överseende.

Bangerhead lanserade nyligen ett eget torrshampoo och jag fick hem det för test. Det är helt klart ett bra torrshampoo som gör det det ska. Får håret att se fräschare ut på några sekunder. Det är vitt och visst blir man lite vit i hårbotten men gnuggar man in det ordentligt så försvinner det. Det doftar inget speciellt, utan som vanlig hårspray tycker jag. Tycker dessutom att det ger en härlig volym till håret! Pluspoäng för designen, jag störtgillar!

Använder ni mycket torrshampoo? Jag missbrukar det. Speciellt under graviditeten då mitt hår är ka-ta-strof! Jag försöker att hålla tvättarna till 2 gånger i veckan, men det är svårt när håret blir fett en timme efter man duschat så torrshampoo har räddat mig många gånger!

Fresh me up finns just nu på kampanj hos Bangerhead och kostar 103:- (ord.pris 129:-)

 

Jag har mottagit produkten i pressutskick utan krav på recension. Allt jag skriver är på mina villkor och mina åsikter och tankar om produkten kan ej påverkas av någon annan.

H&M- Poppy red

Det här lacket är 1 av 6 i en ask som jag köpte på H&M på rean i vintras för 50 pix. Ett väldigt fint rött skimmerlack som inte är något särskilt eller speciellt. Ett vanligt rött skimmerlack helt enkelt. Formulan däremot var som jag kan minnas väldigt bra och två lager behövdes för bra täckning. Helt klart värt sina 8:-
En röd färg som alla borde ha i sitt "grundutbud" i lacksamlingen.

 
 
Förresten! Jag kan inte göra någonting åt de två stora jävla reklamerna som sitter ovanför min header! Det är något påhitt blogg.se kommit på. Den avlånga har alltid suttit där, det har jag valt för att få blogg.se poäng. De andra två kan jag dock inte göra något åt men jag stör mig lika mycket som er!

Grön onsdag: Apolosophy- Creamy mint

Grön onsdag hos Karin och jag är med för första gånger på evigheter. Så kika in där för fler gröna manikyrer och makeuper. Karin visar dessutom ett av de finaste gröna jag har i min samling. Fast sitt eget exemplar förstås!

Alltså.. åååh mint! Jag kan inte få nog av mintiga nyanser. Kan.inte.få.nog. Det och nyanser i stil med Isadora-Marzipan får mig att dreggla! Åter till Creamy mint. Som det låter, ett krämigt mintfärgat lack. Lätt att lacka med och två lager räcker. Dock har jag babynaglar, så ni med lite längre kanske behöver mer. Mitt baslack har börjat knäppa sig så tyvärr fick jag mindre smickrande bubblor i lacket, men jag ides inte lacka om. Förvärkar och sammandragningar gör att jag försöker göra minsta lilla idag.

I bloggvärlden har det varit blandade åsikter om penseln men jag gillar den faktiskt. Bra tjocklek och längd samt rundad i toppen. Väldigt lätt att lacka med även om min manikyr inte är perfekt. Jag satt i soffan och hade handen på magen när jag lackade. Försöker som sagt röra mig så lite som möjligt,haha.

Apolosophys lack (och andra fantastiska produkter) hittar ni på Apotek Hjärtat och kostar 39:-/4,5ml.

Usch, har misshandlat mina naglar, nagelband och händer senaste tiden med för mycket vatten och för lite kärlek. Ändring på det from nu! Eller ja, sen för nu ska jag släpa mig in i badkaret :D